• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in 80's & 90's kleding!

Voor disco kleding surf je naar Discokleding.com!

  • Geplaatst op
  • 0
Voor disco kleding surf je naar Discokleding.com!

Laat de jaren 80 herleven met prachtige disco outfits waarin je uren op de dansvloer kunt staan! Bekijk ons ruime assortiment disco kleding voor een themafeest of carnaval. Heerlijk foute disco kostuums en een breed scala aan verschillende soorten disco accessoires!

Jaren 80 kleding scoor je hier!

Als je aan disco kleding denkt, dan denk je natuurlijk direct aan de jaren 80, het tijdperk van de disco muziek! De foute kleding die toen helemaal hip was, is natuurlijk geweldig om nu op een disco party te dragen! Ga voor een foute disco jurk met veel glitter of hijs jezelf in een strak pak met wijduitlopende pijpen aan de broek! Niets is te gek als het om disco kleding gaat.

 

Liever minder chique? Kies dan voor een fout trainingspak!

Foute trainingspakken doen het ook altijd goed op feestjes! De felle kleuren vallen lekker op en je kunt helemaal los gaan in dit geweldige jaren 80 kostuum. We verkopen jaren 80 trainingspakken in allerlei  kleuren en voor heren en dames, neem snel een kijkje en zie hoe groot de keuze is. Maak het trainingspak compleet met een grote gouden ketting en een zweetbandenset in een opvallende neon kleur!

 

Ga verkleed als een icoon uit de jaren 80!

Je kunt natuurlijk ook als een celebrity verkleed gaan naar een disco feestje! Ga bijvoorbeeld voor een Abba outfit waarin je zo Mama Mia ten gehore kunt brengen, of kies voor het herkenbare jurkje van Tina Turner, combineer deze met een pruik en je bent niet van de echte queen of rock 'n roll te onderscheiden. Voor de heren is er ook voldoende keuze! Ga bijvoorbeeld voor een paars Prince kostuum of kies voor het herkenbare tenue van Queen zanger Freddy Mercury. Voel je voor een avond een poplegende in een van deze gave disco outfits!

 

Maak je look compleet met een jaren 80 pruik of disco bril

Accessoires maken je outfit pas echt compleet! Ga voor een opvallende disco bril in een metallic kleur en een disco hoed die bezaaid is met pailletten, niets was te gek in de jaren 80! Een disco pruik kan je disco pak ook helemaal af maken. Ga voor wild haar dat alle kanten op staat, een getoupeerd kapsel of kies voor een fout kapsel met een matje in de nek!

 

Bestel je disco pak bij Discokleding.com

Bekijk ons grote assortiment en maak een keuze uit de honderden kostuums die je in de webshop vindt. Wanneer je voor 16:00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis en ben je klaar voor het feest! Wil je je feestpakken liever dezelfde avond al bewonderen? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.