• Vragen? +31 (0)228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in 80's & 90's kleding!
Veelgestelde vragen
1 Contactinformatie
1.1 Hoe en op welke tijdstippen zijn jullie bereikbaar?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.30-12.30u & 13.30-17.00u. Telefoonnummer: +31 (0)228-213345. U kunt ons ook via email bereiken of via het contactformulier aan de rechterzijde. Wij streven ernaar om 7 dagen per week te beantwoorden. Emailadres: info@discokleding.com
2 Betaalinformatie
2.1 Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten. Zo kunt u ondermeer kiezen uit ons uitgebreide aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden. Hieronder treft u het overzicht aan: 

iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash/Bancontact, Giropay, DIRECTebanking, American Express en betaling onder rembours bij aflevering.

Bankoverboeking: 
Voorbetaling kan naar het volgende rekeningnummer: NL25RABO0121223124 (Rabobank), t.n.v. Discokleding.com en o.v.v. uw ordernummer.    


BIC code: RABONL2U
2.2 Kan ik ook na ontvangst van mijn bestelling betalen?
Wij verwerken en verzenden een bestelling zodra de betaling hiervan in goede orde is ontvangen. Helaas kunnen wij niet betaalde orders niet verwerken*. Heeft u gekozen voor een 'vooruitbetaling via bankoverschrijving', houdt dan rekening met het feit dat het 1-2 werkdagen in beslag kan nemen voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij hebben helaas geen invloed op de snelheid hiervan, daar het een transactie is tussen uw en onze bank (rabo).

Betalingen via Ideal, Bancontact (Mister Cash) Creditcard en Paypal worden real-time verwerkt, betekent dat wij orders welke via een van deze betaalmethodes wordt uitgevoerd direct kunnen verwerken en verzenden.

*U kunt eventueel kiezen voor de betaaloptie 'Rembours'. Hierbij betaalt u de chauffeur contant aan de deur bij aflevering van de zending.
2.3 Mijn betaling is mislukt. Het bestelde product heeft nu geen voorraad meer. Kan ik het nog bestellen?
Omdat de order is geplaatst wordt de voorraad afgeboekt. U ontvangt automatisch na 30 minuten een betaallink via e-mail waarmee u de betaling alsnog in orde kunt maken. Andere optie is om de betaling via een bankoverboeking te voltooien, zie http://www.discokleding.com/service/payment-methods/ voor de rekeninggevens. Na ontvangst betaling zullen we de order z.s.m. verwerken!
3 Maat - en Productinformatie
3.1 Is er een maattabel beschikbaar?
Jazeker! Voor het kiezen van de juiste maat kunt u het beste een vergelijking maken met uw normale kledingmaat. Hieronder is een overzicht weergegeven die u kunt hanteren voor de maatkeuze. Mocht onverhoopt blijken dat een artikel niet de juiste maat heeft, dan kunt u deze te allen tijde ruilen (mits natuurlijk ongebruikt, in originele verpakking en voorzien van warrenty-tag).

Neem contact op
* Verplichte velden